Hello, Bálint vagyok, Java vezető fejlesztő

  • #Java
  • #iwiw
  • #csapat
  • #tudás

“2010 körül kerültem tesztelőként a Virgóba egy diákmunka keretében. Ezt körülbelül második éve csináltam, amikor adódott egy lehetőség, és megkérdezték, hogy érdekelne-e a fejlesztői munka. Erre természetesen igent mondtam, mert már az egyetemen is tanultam fejlesztést, és tudtam, hogy egyszer majd ezzel szeretnék foglalkozni, nagyjából innen indult minden.

Első lépések

A diákmunka utáni első lépés egy teszt volt, ami jól sikerült, ezután vettek fel Java fejlesztő gyakornoknak. A gyakornoki program 2 évig tartott. Ebben az időszakban az volt az érdekes, hogy nagyjából ekkortájt körvonalazódott az a Virgós pályamodell, amit azóta is sikerrel alkalmaz a cég az onboading folyamatok során.

A program elvégzése után egyre önállóbban, és egyre inkább teljes jogú fejlesztőként végeztem a munkám, és nagyjából másfél éve éreztem először azt, hogy már nagyon közel járhatok a vezető pozícióhoz. Idén ez tényleg megtörtént, és ma már saját csapattal, vezető fejlesztőként élem a céges mindennapjaim.

Tudásmegosztás

Amit az eddig itt töltött évek alatt nagyon élveztem, az a cégben felgyűlt tudásmennyiséggel való szembesülés volt. Nyilván, az iwiw-es idők miatt lehetett ezt tudni a Virgóról, mégis jó volt megtapasztalni ezt a masszívan okos és szakmai közeget.

Nemsokára azt éreztem, hogy én már tudom, milyen lesz az életem pár év múlva. És őszintén, nagyon tetszett, amit láttam. A csapat pedig nem kérdés, szakmailag, emberileg megkérdőjelezhetetlen. Jó itt.”

Kapcsolat

Kérem írjon üzenetet!
Kérlek olvasd el és fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!