Customer Success Manager

Új Customer Success Managerét keresi a PriceKit™ Krú, 

a Virgo e-comm-specialista termékcsapata

Felesleges körök helyett mondjuk is, hogy a tavalyi élesítés után hogy állunk, és kit várunk sorainkba.

Emberünk

Azon fog dolgozni, hogy a PriceKit™ ügyfélelégedettségi mutatói ne csökkenjenek,  amikor átállunk a növekedési időszakra.

 • magabiztos és merész embert keresünk
 • megígéri, hogy szeretni fogja ügyfeleinket és minden helyzetben megtalálja majd a módját, hogy termékünk segítse őket a mindennapjaikban
 • tech beállítottságú új barátunkat keressük, akit érdekel a szoftverek világa
 • azt keressük, aki kívül-belül megismeri termékeinket (PriceKit, Corbis) és csakis ezután vág bele a munkába
 • angolul (és esetleg németül is) jól boldogul, írni, olvasni és beszélni is szívesen fog majd idegen nyelveken
 • szereti, ha önállóan oszthatja be az idejét és a tennivalóit

Egy munkahét drótváza

 • szoros együttműködés meglévő és új ügyfeleinkkel, folyamatos kapcsolattartást szeretnénk e-mailben, személyesen és telefonon is.
 • az így szerzett tudást rendszerezetten szeretnénk látni, ebből fejlesztendő területeket meghatározását várjuk, a termékfejlesztési irányok támogatását
 • a help & teach módszerekben hiszünk, azt szeretnénk, ha új kollégánk segíteni és tanítani is tudná ügyfeleinket
 • lebilincselő termékdemók megtartását szeretnénk látni és megtapsolni
 • target listák alapján segíteni kell a sales csapatot, ajtónyitást várunk telefonokkal, és olyan e-mailek írását, amik időpontkérésekké konvertálnak

A termék, amin dolgozunk

Magyarország első árazást segítő szoftvere.

A PriceKit™  egy webről elérhető, adat-automatizáción alapuló rendszer, aminek segítségével minden e-kereskedő, márkatulajdonos és gyártó folyamatosan figyelheti versenytársai ár- és készletinformációit. A smartpricing™ technológiánk azonnali és naprakész piaci információkat, vizualizált adatokat és logikai összefüggéseket ad felhasználóink kezébe, így segítjük és egyszerűsítjük üzleti döntéseiket.

A rendszert 2018 év végén élesítettük, azóta két konferencián mutattuk be, az első ügyfeleken és a személyreszabási időszakon túl vagyunk, most a finomítás és terjeszkedés időszaka érkezett el.

Ennek legfontosabb lépcsője az ügyfélelégedettség fenntartása, minden új ügyfelünknek pontosan annyi figyelmet szeretnénk szentelni, mint a legelső megbízóinknak. Ehhez keressük új emberünket.

A termékről itt tudsz többet olvasni: https://pricekit.hu/

A termék víziójáról és arról hogy mindez miért fontos, pedig itt: https://kosarertek.hu/konverzio/pricekit-arazasi-tamogatas-e-kereskedoknek/

A csapat, ami már tűkön ül

Fruzsi, Sepi, Ákos és Budapest fejlesztői elitje. Több mint 110-en vagyunk 2 országban, 3 városban és 6 emeleten, mind különböző területeken dolgozunk, téged erre épülő termékfejlesztő csapatba várunk, ahol közvetlenül dolgozhatsz az üzletfejlesztési és kereskedelmi vezetővel, sales és marketing felelőssel és a vezető fejlesztőkkel is.

Amit cserébe adunk

Elsősorban rálátást a magyar e-kereskedelmi piac színterére, és meghatározó szereplőinek mindennapjaira.

Rögtön második helyen hozunk minden mást, de ezt tényleg már csak felsorolás szinten, mert nem akarjuk húzni az időd:

Gyümölcs- és zöldségnapok, sportkártya, céges sportcsapatok, egészségbiztosítás, céges telefon, előfizetés és laptop, kényelmes kanapék, erkélyek és kávék, belső képzések, szakértő csapatok és konferencia előadók, softskill-suli, csapatépítők és céges karácsonyok, sörözések, palacsinta napok, dolgozni járó kiskutyák, egy lajhár és rengeteg barátságos munkatárs.

Jelentkezz a hr@virgo.hu címen!

Várunk,

Üdv,

Virgo és PriceKit csapat